Kun rahat eivät riitä

Kun rahat eivät riitä, sinulla on mahdollisuus hakea taloudellista apua diakoniatyöltä. Sen päämääränä on lähimmäisen auttaminen. Seurakunnan taloudellinen apu on pääsääntöisesti kertaluontoista.

Taloudellista tukea hakevalta edellytetään, että hän on selvittänyt mahdollisuuden saada yhteiskunnan lainmukainen sosiaaliturva.

Taloudellisen avun muotoja ovat raha- ja ruoka-apu.

Voit hakea apua ottamalla yhteyttä diakoniatyöntekijöihin tai tulemalla diakoniatyönvastaanotolle. Vähävaraisuuden toteamiseksi sinun tulee esittää samassa ruokataloudessa asuvien tulo- ja menotiedot.

Launeen seurakunnan diakoniatyöntekijät

Launeen seurakunnan diakoniatyöntekijöiden vastaanotot

Diakoniakeskus Mariassa, Mariankatu 16, maanantaisin klo 9-12, ajanvaraus diakoniatyöntekijöiltä

Liipolan seurakuntakeskuksessa, Ostoskatu 7, tiistaisin klo 9-12 (ei ajanvarausta), puh. (03) 734 0862 (ei 1.6.-10.8.)

Launeen kirkolla, Tapparakatu 22, torstaisin klo 9-12 (ei ajanvarausta), puh. (03) 734 0862